★★★

30. juli 2011

Ha en fantastisk lørdag i det fine været ★★★

Endelig Lørdag :) Også så fint vær som vi har fått... nå er det bare ut ut ut.... og tilbringe resten av tiden ute. En herlig frokost er inntatt i morgensolen... Nyyyydelig :)


Vi var forresten og hentet kommoden i går...Jiiiiippiiiii... nå skal den pusses og males... og jeg klør i fingrene etter å begynne :)
Derfor skal jeg nå ut og sette i gang...

Ha en kjempe fin dag, og nyyyyt den norske sommeren. Livet er HERLIG :)

29. juli 2011

♥ Innspirasjon til babyrommet ♥

God kveld i stuen :) Nå har jeg satt meg ned for å få litt innspirasjon til lillegutt sitt rom. Det er så vanvittig mye fint der ute. Hodet bare bobler over av ideer og tanker... jeg gleder meg som et lite barn på julaften til jeg kan starte med rommet :)


Har funnet en rekke webshopper som faktisk sender til Norge. De fleste bildene ovenfor er hentet fra Potterybarn Kids, og de er en av de få som sender hit. Det eneste jeg vet er at jeg skal bruke tid på rommet, la kreativiteten komme til. Så rommet til lillegutt blir heeelt perfekt. Ekstra stas med disse tingene når man skal bli mamma for første gang kanskje... jeg koser meg sånn :) He he he.... og lillegutt ligger i magen og sparker muntert. HERLIG :)

Ha en kjempe fin kveld videre... Nå er det tid for film og armkroken til min fantastiske mann... vi tastes.

28. juli 2011

★ Jeg gleder meg ★

I morgen reiser vi til Tvedestrand for å hente en pult som skal benyttes til kontorkroken. Har lett lenge etter akkurat det vi vil ha, og nå har vi endelig funnet den. Et 100 år gammelt arbeidsbord med masse sjel :)

Har litt planer for den fremover... den skal pusses litt og endres litt. Litt maling og andre ideer som skal settes i verk... og vips så er den klar. Legger ut bilder mens jeg jobber med den, så kan dere se. Håper og tror den kommer til å bli kjempe stilig :)


27. juli 2011

Små symboler til bloggen

Jeg har vært litt rundt i bloggverden og fant endel symboler rundt om kring... så for å kunne bruke de i bloggen i fremtiden legger jeg de her... bare klipp og lim inn

♥ ★:-D


Bloggens første innlegg

Hei og velkommen til min blogg. Jeg har tenkt på dette å opprette min egen blogg, og ser på dette som en mulighet til å få innspirasjon og forhåpentligvis dele gode ideer med andre bloggere. Jeg har en kjempe interesse for interiør og mote, og har alltid vært opptatt av trening og velvære. Så dette er nok emner som kommer til å prege min blogg. Og selvfølgelig vil det dreie seg litt om den store begivenheten som skjer i November, da jeg skal bli mamma for første gang :)

Håper du vil trives på min blogg og at du ønsker å følge den videre. Veldig hyggelig om du legger igjen en liten kommentar :)