★★★

29. juli 2011

♥ Innspirasjon til babyrommet ♥

God kveld i stuen :) Nå har jeg satt meg ned for å få litt innspirasjon til lillegutt sitt rom. Det er så vanvittig mye fint der ute. Hodet bare bobler over av ideer og tanker... jeg gleder meg som et lite barn på julaften til jeg kan starte med rommet :)


Har funnet en rekke webshopper som faktisk sender til Norge. De fleste bildene ovenfor er hentet fra Potterybarn Kids, og de er en av de få som sender hit. Det eneste jeg vet er at jeg skal bruke tid på rommet, la kreativiteten komme til. Så rommet til lillegutt blir heeelt perfekt. Ekstra stas med disse tingene når man skal bli mamma for første gang kanskje... jeg koser meg sånn :) He he he.... og lillegutt ligger i magen og sparker muntert. HERLIG :)

Ha en kjempe fin kveld videre... Nå er det tid for film og armkroken til min fantastiske mann... vi tastes.

1 søte kommentarer:

Myke minutter sa...

Jeg har kost meg veldig med å planlegge både jenterommet og gutterommet :) Nå er det lillebror som står for tur til å få eget rom, bare vi får ryddet ut resten av det som var mitt hobbyrom. Jeg har kjøpt inn detaljene over lengre tid, alt er i hvitt og blått, et maritimt tema med masse stjerner. Gardinene er kjøpt på Potterybarn Kids, skikkelig bra kvalitet, mørkeblå med hvite stjerner. Jeg har vist de på bloggen min :) Fant porselensknotter med stjerner på hos Home & Cottage og blått teppe med stjerner hos Laura Ashley. Storesøster har forresten også ting fra PB Kids, dvs sengeteppe og knotter på klesskap og seng. Ønsker deg en riktig god helg! :)

Legg inn en kommentar