★★★

6. november 2011

♥ Permisjonstid ♥

Uke 37 er her... :-D og med den følger permisjonstiden. Tusen tanker farer gjennom hodet... nå kan ting egentlig skje når som helst. Gleder meg veldig... Ikke til fødsel, men til å treffe den lille gutten som ligger inni magen. Til å bli mamma for første gang, og til å få livet snudd på hodet. Har bare masse gode tanker, og gleder meg til vi skal bli foreldre:-D

Så tenker jeg på alt man trenger.. Har vi husket alt? Ja ja... det vi har glemt finner vi vel fort ut at vi trenger. He he he... hodet jobber på spreng for å forberede seg. Men nå skal jeg endelig slappe av... 1 dag... 1 uke... 3 uker.. 5 uker.. hvem vet? Rart at en liten baby styrer hva som skjer.. har ikke kontroll på noe, det er naturen som nå bestemmer hvordan ting skal skje, og når. Er det skummelt? JA! Men jeg må bare ifinne meg med at det er sånn det er.


Bloggen min har fått lide litt i det siste, har jo ikke oppdatert noe de siste ukene. Kroppen har vokst og mobiliteten har dalt i takt med det. he hehehe.... Trill rund mage, på en ellers liten kropp tar på gitt. Har bare ikke hatt overskudd og lyst til å holde på med blogg. Så jeg lot det ligge litt. Men nå kjenner jeg lysten er tilbake, og jeg har masse ideer til hus og hjem nå som det går mot jul. Jeg gleder meg til jeg kan ta frem julepynt og begynne i det små. Jeg elsker julen, og i år blir det mer stas enn noen gang.

Vi tastes veldig snart!
God søndagskveld :-D


0 søte kommentarer:

Legg inn en kommentar