★★★

20. februar 2012

Long time no see.... But I'm back!

Nå er det veldig lenge siden jeg har vandret rundt i bloggverden... Men jeg har hatt en veldig god grunn :-D
Jeg har blitt mamma ... og tilværelsen har blitt snudd på hodet. Men på en veldig poitiv måte! Vår lille sønn kom til verden 19 november, en tidlig morgen. Og siden har livet vært helt fantastisk! Så har jeg dårlig samvittighet for at bloggen har fått ligge litt? Nei egentlig ikke, jeg føler ikke at jeg har hatt tid og lyst. Har bare villet benytte all min tid sammen med mitt lille vidunder.

Vi har bestemt oss for å ikke legge ut bilder av lillegutt, syns ikke det er riktig når han er så liten.Lillegutt ligger i vuggen og sover... og jeg kjenner på at tiden er inne igjen for å dele litt innspirasjon og hverdagsglede med dere som leser der ute :-D Hverdagen kommer sakte men sikkert tilbake, og det gjør diverse prosjekter i hus og hjem også. Trening for å få tilbake gamle kroppen er i full gang... så jeg skal selvfølgelig dele litt av mitt treningsprogram etterhvert. Så kanskje også andre nybakte mødre blir innspirert til å trene. Trening er viktig for å ha overskudd i hverdagen, spesielt når man har en liten baby som krever sitt.

Ta time out, sett på musikk og få deg en god treningsøkt! La babyen ligge og sove litt... så mamma kan tenke bittelitt på seg selv. Og du må ikke på treningssenter for å trene... Bosuball, matte og strikk kommer du veldig langt med :-D 30 minutters økt, og mye er gjort!

Det skjer mye spennende fremover... men alt har ikke falt på plass enda, så jeg kan ikke dele. Jeg lover at med en gang jeg kan, så deler jeg! Men det er såååå spennende tider. Jeg gleder meg til 2012! Å se lillegutt som lærer noe nytt hver eneste dag, å komme i gang med prosjekter og spennende ting hjemme.

Ønsker alle der ute en riktig riktig god uke.
Håper dere som har fulgt meg tidligere vil følge meg igjen, og nye lesere er hjertelig velkommen!

1 søte kommentarer:

Josefine sa...

GRATULERER SÅÅÅ MYE=)=)Nyt tiden som er nå.
Og tusen takk for koselig hilsen hos meg=)Hva du er søt=)=)
Gratulerer igjen...Og for et nydelig bilde=)=)
Gleder meg til å følge deg videre=)=)=)=)Og velkommen tilbake i blogglandia=)=)
Stor klem fra Josefine

Legg inn en kommentar