★★★

15. september 2011

♥ 10 uker igjen ♥

Nå er det bare 10 uker igjen til lillegutt kommer... 30 uker har gått.. tiden har gått fort. Å være gravid er herlig, tillate seg å ta det mer rolig. Kjenne på alt som skjer med kroppen. Det er anderledes, men vidunderlig. :-D

Til å begynne med var det litt rart. Rart at jeg la på meg.. at kroppen endret seg så mye. Det var uvant, og jeg likte det ikke til å begynne med. Jeg var topptrent før graviditeten, kroppen min betydde alt for meg! Nå har jeg blitt komfortabel med kroppen som den er... med den store ballen på magen, det er bare kos. Får så mange komplimenter for magen... det varmer! Så man blir vant til det, komfortabel med det... rart det der, hvordan tanker endrer seg. Nå bare koser jeg meg. Kjenner på alt livet i magen... he hehe.. en liten nydelig kickbokser. Nå bare gleder jeg meg til å møte lillegutt ♥ 30 uker har gått... 10 igjen... og når jeg ser på hvor fort de 30 har gått, er det ikke lenge igjen. Livet er bare godt om dagen! Jeg er så glad for alt jeg har i livet mitt, og alt jeg har i vente.... Håper det er mange der ute som har det minst like bra.

Gravid fotografering er booket, og nyfødtbilder til lillegutt er også booket. Jeg gleder meg virkelig til fotosession. MORRO!! :-D

Vel vel... håper jeg har klart å spre litt gode tanker og glede i dag også. Livet er herlig, NYT den fine dagen!

3 søte kommentarer:

Josefine sa...

Så fin du er med magen=)=)
Kom forbi bloggen din via Nib.. Har tittet litt,og liker bloggen din veldig godt..Sikkelig feelgood blogg...Legger meg til som følger jeg..Gleder meg til å følge deg videre=)=)=)
Glad Torsdag til deg=)
Klem Josefine

Precious Home sa...

Så fin du er!
Å være gravid er en fryd! Tross bekkenløsning under min graviditet hadde jeg det som plommen i egget! Og alle de flotte kommentarene fra hvem som helst redder dagen:)

Kos deg videre:)

Josefine sa...

Hei, og velkommen som følger hos meg,det er super koselig=) Og tusen takk for hoppende flott hilsen,det varmer=) Føl deg fri til å "stjele" inspo fra meg,det er jo veldig hyggelig=)=)=)
Ha en flott Fredag=)
Klem Josefine

Legg inn en kommentar