★★★

6. september 2011

Bryllup og Bryllupsreise... herlige tanker og gode minner ♥♥♥

For 2 korte måneder siden var vi på vårt livs reise... Bryllupsreisen vår ♥ I våre øyne en reise som ikke kunne vært mer perfekt... 5 deilige uker vekke fra hverdagens jag og mas. Bare 2 mennesker som elsker hverandre høyre enn noe annet på tur... for å feire sin kjærlighet til hverandre. Varme, sol, masse opplevelser og KJÆRLIGHET... masser av KJÆRLIGHET ♥

Skulle egentlig finne noen bilder til en venninne... så ble det til at jeg så på bildene fra bryllupet og reisen. Det eneste som er trist er at det er over, at all planlegging og morro rundt begivenheten er ferdig. Men det har gitt FANTASTISKE minner....Skulle ønske bryllupet og reisen kunne vare evig... En reise som har vært sååååå fantastisk.. vi har nytt hvert sekund fra vi begynte planleggingen! Tenk det er et år siden... tiden flyr når man har funnet kjærligheten og den man kan dele livet med.

Her er bilde fra ankomst på første destinasjon på reisen... El Dorado Casitas Royal, i Playa del Carmen... Mexico. Kan ikke si annet enn at dette hotellet er verdt et besøk for turtelduer som ønsker å kose seg i hverandres selskap...


Og nå begynner en ny epoke... vi skal bli mamma og pappa ♥ Vi gleder oss stort selv om det er en stund igjen. Lillegutt tumler rundt og man kan kjenne og se på magen at det er mye bevegelse. HERLIG!!

Ville bare dele masse gode tanker og følelser med dere i dag!! LYKKE ♥

2 søte kommentarer:

NOSTALGIBUA sa...

Hei :) Å, så romantisk skrevet:) Er ny leser av bloggen din, og falt totalt for den! Du gir mye av deg selv, og det liker vi leserne vet du.
Ønsker deg en riktig fin uke, og lykke til med de siste månedene av graviditeten. Blir jo koselig å følge deg utover vinteren!

Renates Lykke sa...

Takk for en kjempe hyggelig kommentar :) Syns det er utrolig hyggelig at du vil følge bloggen min. Jeg deler det som faller meg inn og okkuperer mine tanker... og naturlignok blir det endel baby ting i disse dager. Ønsker deg en kjempe fin uke og ikke minst helg :)
Klem

Legg inn en kommentar