★★★

13. september 2011

Innspirasjon til et herlig høsthjem...

Høsten er den kosligste årstiden vi har... Jeg elsker den for alt den kan by på! Det å ta seg en løpetur eller sykkeltur i øs pøs regnvær... for så å komme inn, ta en varm deilig dusj, fyre i peisen, tenne stearinlys, lage god mat... og så krølle seg sammen i sofakroken i armene til min herlige mann... på med film... og frem med litt godteri. Bare sitte inne og kose, mens man hører regnet tromme på vinduet og veden knitrer i peisen. ÅÅÅÅÅÅhhhh... Intet bedre!Hjemme har jeg tatt frem skinnfellene... de blir brukt som duker, dekorasjon og for å varme stumpen ekstra i spisestuestolene... Stearinlys i ulike varianter er spredt i alle husets rom. Søte dådyr dekorerer både på spisestuebordet og konsollbordet bak sofaen... blomsterdekorasjoner med lyng... tar høsten med inn. Skal bare ut å finne noen stoooore fine kongler nå så er det komplett. Høsten kan bare komme, og gi oss masse kos og herlig stemning.

Ha en fantastisk dag alle sammen!

2 søte kommentarer:

Heidi's regnbuedrops sa...

ååhh. dette hørtes utrolig koselig ut, akkurat som om jeg skulle si det selv =D elsker høsten og følelsen som følger med. Jeg kan jo ikke annet enn å slenge meg med som følger hos deg, når du har en så fin blogg ;)
spent på å møte lille babyen deres?
Klem

Renates Lykke sa...

Takk for at du følger bloggen min Heidi :) Super hyggelig! Jeg gleder meg veldig til å møte lillegutt... man får jo en oppfatning av hvordan han er som person i magen... men gleder meg stort til å møte han :) I morgen er det bare 10 uker igjen. Tiden flyyyr
klem

Legg inn en kommentar